Επιλέξτε Page

Εγκυμοσυνη και Σεξουαλικες Επαφες

Κατά την διάρκεια της κυήσεως, λόγω των κυκλοφορούντων ορμονών, αυξάνεται κατακόρυφα η σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας. Αν αναρωτιέσαι αν η σεξουαλική επαφή επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για την Αυχενική Διαφάνεια

Αυχενική Διαφάνεια! Πότε πρέπει να γίνει. Πώς πραγματοποιείται. Τι εξετάζει.Τι είναι το papp a test. Πως διαβάζουμε τα αποτελέσματα. Ποιες τιμές είναι οι φυσιολογικές. Πότε πρέπει να ανησυχούμε!

Διαβάστε περισσότερα

Δερματικές Αλλαγές στην εγκυμοσύνη

Η αύξηση του χρωματισμού των μικρών χειλέων, των θηλών, η γραμμή στην κοιλιά και άλλα δερματικά συμπτώματα είναι μία φυσιολογική διεργασία κατά την διάρκεια της κυήσεως και οφείλονται στην αύξηση των οιστρογόνων και της προγεστερόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Κονδυλώματα: Τι συμπτώματα παρουσιάζουν – Πως θεραπεύονται!

Τα κονδυλώματα είναι ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Πρόκειται για μικρά ογκίδια, που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα του άνδρα ή της γυναίκας. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία τους είναι πολύ σημαντική!

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΣ HPV. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται!

O ιός HPV μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή και μπορεί να προκαλέσει καλοήθεις ή κακοήθεις αλλοιώσεις στο δέρμα και στους βλεννογόνους. Αποτελεί τη βασική αιτία των κονδυλωμάτων αλλά και του καρκίνου της μήτρας.

Διαβάστε περισσότερα
Φόρτωση