Καλέστε μας στο: 2106432630

Select Page

Γυναικολογικές Παθήσεις

Μυκητίαση: Ποια τα συμπτώματα; Τι να προσέξεις;

Τι είναι η μυκητίαση κόλπου; Πώς θεραπεύεται, πως μεταδίδεται, ποια τα αίτια της μόλυνσης και ποια τα συμπτώματα;
Ανακάλυψε τα πάντα για τους μύκητες στην περιοχή του κόλπου και πώς αντιμετωπίζονται.

Read More

Κολπίτιδα: θεραπεία και αντιμετώπιση

Η κολπίτιδα αποτελεί σήμερα το συχνότερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Πρόκειται για μια φλεγμονή του κόλπου, που μπορεί να οφείλεται σε λοίμωξη ή σε μείωση της παραγωγής των οιστρογόνων.

Read More

Πολυκυστικές ωοθήκες! Συμπτώματα και θεραπείες!

1 στις 5 γυναίκες υποφέρει από Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ), τη συχνότερη ορμονική πάθηση της σύγχρονης γυναίκας. Σχετίζεται με την ωοθηκική δυσλειτουργία & προκαλεί μια σειρά ορμονικών διαταραχών & συμπτωμάτων.

Read More

Ενδομητρίωση : Τα αίτια, τα συμπτώματα και η θεραπεία

Η ενδομητρίωση επηρεάζει 1 στις 10 γυναίκες.
Ποια είναι τα αίτια της ενδομητρίωσης; Πώς γίνεται η διάγνωσή της; Ποια συμπτώματα θα πρέπει να σε ανησυχήσουν; Τι πρέπει να κάνεις για να μείνεις έγκυος;

Read More

Ινομυώματα

Τα ινομυώματα είναι οι πιο συχνοί καλοήθεις όγκοι που εμφανίζονται στη μήτρα. Πρόκειται για αθροίσεις κυττάρων, που ως προέλευση έχουν το μυϊκό και ινώδη ιστό της μήτρας. Το μέγεθος τους μπορεί να…

Read More

ΙΟΣ HPV. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται!

O ιός HPV μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή και μπορεί να προκαλέσει καλοήθεις ή κακοήθεις αλλοιώσεις στο δέρμα και στους βλεννογόνους. Αποτελεί τη βασική αιτία των κονδυλωμάτων αλλά και του καρκίνου της μήτρας.

Read More

Κονδυλώματα: Τι συμπτώματα παρουσιάζουν – Πως θεραπεύονται!

Τα κονδυλώματα είναι ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Πρόκειται για μικρά ογκίδια, που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα του άνδρα ή της γυναίκας. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία τους είναι πολύ σημαντική!

Read More
Loading

ΔΡ. ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος