Τι είναι το Femilift;

To Femilift είναι η γρήγορη και ασφαλής σύσφιξη του κόλπου με laser. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος έχει αναπτυχθεί με τα αυστηρότερα standards ασφαλείας και προσφέρει μη-επεμβατική διόρθωση της χαλάρωσης του κόλπου, καθώς και θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων από προσπάθεια. Με τη μέθοδο Femilift επιτυγχάνεται η πρόληψη αλλά και η θεραπεία των συγκεκριμένων παθήσεων, ενώ αποφεύγεται η επίπονη χειρουργική επέμβαση και η αναισθησία.

Πώς γίνεται το Femilift;

Κατά τη συγκεκριμένη μέθοδο, χρησιμοποιείται το ειδικό laser του Femilift, το οποίο επιτυγχάνει την ανανέωση των ιστών σε όλο το μήκος του κολπικού καναλιού, προκειμένου να μειωθεί η διάμετρός του σε ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό.

Πότε πρέπει να εφαρμόζεται το Femilift;

Η μέθοδος Femilift είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις που έχει προκύψει χαλάρωση του κόλπου, η οποία είναι πιθανόν να έχει οδηγήσει σε ακράτεια ούρων, μείωση της σεξουαλικής ευεξίας ή γενικότερα ενόχληση κατά τις ημερήσιες δραστηριότητες. Παράγοντες που μπορεί να έχουν επηρεάσει την σφριγηλότητα του κόλπου και μπορούν να διορθωθούν με το Femilift:

  • Παχυσαρκία: Επιτυγχάνει μείωση της χαλάρωσης που έχει προέλθει από αυξημένα επίπεδα λιπώδους ιστού.
  • Εγκυμοσύνη: Καταπολεμά την κολπική χαλάρωση, η οποία έχει προέλθει από προηγούμενη εγκυμοσύνη.
  • Κολπίτιδα: Αποκαθιστά την χρόνια κολπίτιδα, διεγείροντας τους τοπικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας των κυττάρων.
  • Ηλικία: Αυξάνει το κολλαγόνο στους κολπικούς ιστούς που ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου.
  • Ακράτεια Ούρων: Αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων που προκαλείται από την μείωση του κολλαγόνου, στην κάτωθεν της ουρήθρας περιοχή.
after 40
Η μέθοδος Femilift είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις που έχει προκύψει χαλάρωση του κόλπου.
Κατά τη συγκεκριμένη μέθοδο, χρησιμοποιείται το ειδικό laser του Femilift, το οποίο επιτυγχάνει την ανανέωση των ιστών σε όλο το μήκος του κολπικού καναλιού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Femilift;

Η μέθοδος Femilift διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την συμβατική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τον κόλπο. Είναι απόλυτα ασφαλής, δεν χρειάζεται χειρουργείο ή αναισθησία, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και σου δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού, ακόμα και εάν έχεις ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα ή πολλές υποχρεώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για το Femilift

Πόσο διαρκεί η διαδικασία του Femilift;

Μετά την αρχική εξέταση και εφόσον διαπιστωθεί ότι η μέθοδος Femilift είναι η καταλληλότερη για την περίπτωσή σου, θα οργανωθούν 3 συνεδρίες σε διάστημα 3-5 εβδομάδων μεταξύ τους. Οι συνεδρίες είναι σύντομες, και διαρκούν 10-15 λεπτά. Μετά την τελευταία συνεδρία η εφαρμογή της μεθόδου θα έχει ολοκληρωθεί. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ακόμη και από την πρώτη εφαρμογή και η διάρκεια τους είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στις καθημερινές μου δραστηριότητες;

Θα μπορέσεις να γυρίσεις άμεσα στις καθημερινές σου εργασίες. Προτείνουμε για βέλτιστα αποτελέσματα, να αποφύγεις τη σεξουαλική επαφή τις πρώτες 2 μέρες μετά την εφαρμογή κάθε συνεδρίας.

Η συμβουλή μου για το Femilift είναι…

Με το Femilift καταπολεμάς την κολπική χαλάρωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία.

Γνώρισέ με

Κάλεσέ με στο 210 6432 630 για να γνωριστούμε από κοντά ή συμπλήρωσε την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ώστε να σε καλέσω και να προγραμματίσουμε μία συνάντηση.

Σαν γιατρός ειδικεύομαι στην υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση και έχω αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε στηρίξω με την 15ετή εμπειρία μου.