Τι είναι η Αντι-Γήρανση;

Η Αντι-Γήρανση είναι μια νέα επιστήμη που σκοπός της είναι να καθυστερήσει την διαδικασία της γήρανσης. Όλες οι νόσοι οφείλονται στην έκπτωση των λειτουργιών του οργανισμού που έρχονται με το γήρας. Η γήρανση δεν είναι απαραίτητα χρονική, αλλά κυρίως βιολογική.

Έτσι, μικρές διαταραχές των ορμονών, ακόμη και σε μικρές ηλικίες, μπορούν να επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης και να οδηγήσουν στην εκδήλωση αρκετών ασθενειών, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι εκφυλιστικές ασθένειες , το Parkinson και η Άνοια, και τέλος ο καρκίνος.

Πως λειτουργεί η Αντι-Γήρανση;

Η Αντι-Γήρανση είναι η επιτομή των ιατρικών επιστημών. Για να μπορέσει κάποιος γιατρός να την εφαρμόσει θα πρέπει να έχει βαθιά γνώση όλων των λειτουργιών του σώματος, αρχής γενομένης από το κύτταρο. Θα πρέπει να ασχοληθεί με τον ασθενή, τουλάχιστον για μία ώρα στην πρώτη επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει διερεύνηση τόσο της παρούσας κατάστασης, όσο και του παρελθόντος αλλά και του οικογενειακού ιστορικού.

Θα καταγραφούν διατροφικές συνήθειες, έξεις και τρόπος ζωής. Στη συνέχεια θα δοθούν στον ασθενή οι εξετάσεις αίματος και ούρων που θα πρέπει να γίνουν και οι οποίες θα βοηθήσουν στην τελική διάγνωση, ώστε να εντοπιστεί τι είναι αυτό που τον «Γερνάει».

ιδιότητες
Η Αντι-Γήρανση είναι μια νέα επιστήμη που σκοπός της είναι να καθυστερήσει την διαδικασία της γήρανσης.
Μικρές διαταραχές των ορμονών, ακόμη και σε μικρές ηλικίες, μπορούν να επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης και να οδηγήσουν στην εκδήλωση αρκετών ασθενειών.

Πότε πρέπει να αναζητήσω βοήθεια από ειδικό στην Αντι-Γήρανση;

Όταν έχεις ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα, τα οποία παραμένουν ή επιδεινώνονται με το χρόνο:

 • Μείωση των αντοχών σου.
 • Βάρος που δεν χάνεις εύκολα.
 • Μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.
 • Μείωση στην διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου (κοιμάσαι λίγες ώρες, ξυπνάς κουρασμένη).
 • Αλλαγή στην ποιότητα του δέρματος και γενικά αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις το σώμα σου.
 • Μειωμένες αντοχές στο στρες.
 • Αυξημένη ευερεθιστότητα.
 • Αλλαγές στην κανονικότητα της εμμήνου ρύσεως.
 • Αλλαγές στην αντοχή στη ζέστη ή στο κρύο.
 • Χρόνιοι πόνοι, κυρίως στην πλάτη και στην μέση.
 • Αυξημένη ευπάθεια σε λοιμώξεις.

Συχνές ερωτήσεις για την Αντι-Γήρανση

Είναι επικίνδυνη η θεραπεία της Αντι-Γήρανσης;

Στην Αντι-Γήρανση, δεν χρησιμοποιούμε συνθετικές ορμόνες για να κάνουμε υποκατάσταση. Δεν χρησιμοποιείται καν ο όρος «Ορμονική Υποκατάσταση», γιατί αυτό σημαίνει ότι για να καλύψω μια ορμονική δυσλειτουργία δίνω ορμόνες εξωγενώς, οι οποίες είναι συνθετικές.

Αντίθετα στην Αντι-Γήρανση χρησιμοποιούμε τον όρο «ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ» και επιλέγουμε σκευάσματα όμοια με τις ορμόνες που παράγει ο οργανισμός.

Συνεπώς, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από τον γιατρό και την θεραπεία που θα συστήσει, αλλά και από τον ασθενή, που καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες. Πολύ σημαντική είναι η στενή σχέση γιατρού και ασθενή και η άμεση επικοινωνία, όπου αυτή χρειάζεται.

Πώς εφαρμόζεται η Αντι-Γήρανση;

Αρχικά, θα δούμε τις διατροφικές συνήθειες. Πολλά τρόφιμα που τα θεωρούμε χρήσιμα, δυστυχώς έχουν μεγάλη οξειδωτική δράση στα κύτταρα μας και τα καταστρέφουν. Όπως είναι κατανοητό , η μαζική καταστροφή των κυττάρων οδηγεί στην γήρανση. Με τις διαγνωστικές εξετάσεις θα δούμε αν υπάρχει έλλειψη κάποιας ή κάποιων ορμονών.

Ακόμη και μια μικρή έλλειψη των ορμονών, μπορεί να οδηγήσει αρχικά στην μείωση της ποιότητας της ζωής και τελικά στην εκδήλωση πολλών ασθενειών και δη εκφυλιστικών.

Η συμβουλή μου για την Αντι-Γήρανση

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Πρόσεξε την υγεία σου, άκουσε τα μηνύματα που σου στέλνει το σώμα σου.

Η συμβουλή μου για την Αντι-Γήρανση είναι…

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Πρόσεξε την υγεία σου, άκουσε τα μηνύματα που σου στέλνει το σώμα σου.

Γνώρισέ με

Κάλεσέ με στο 210 6432 630 για να γνωριστούμε από κοντά ή συμπλήρωσε την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ώστε να σε καλέσω και να προγραμματίσουμε μία συνάντηση.

Σαν γιατρός ειδικεύομαι στην υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση και έχω αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε στηρίξω με την 15ετή εμπειρία μου.